BIHKOŠARKA

Max visoko postavio letvicu: Ženske selekcije u provjerenim rukama!

Košarkaški klub Max najmlađi je na teritoriji Banjaluke, ali je za kratko vrijeme postao prepoznatljiv po rezultatima, ali i trendovima koji do sada nisu viđeni na ovim prostorima.

Grupa entuzijasta koji imaju zavidno košarkaško znanje i mnogo iskustva nastoji da animira što veći broj mladih da im se pridruže, a kada su to za nepune četiri godine uspjeli sa dječacima, odlučili su se na isti korak sa djevojčicama. Oktobra minule godine formirali su ženske selekcije, a koliko ozbiljne planove imaju pokazali su nedavno. Brigu o ženskim selekcijama preuzele su Jadranka Ćosić Trkulja i Vanja Čađo, dame koje nije potrebno posebno predstavljati.

Trkulja je legenda Mladog Krajišnika i bivša reprezentativka Jugoslavije, a godinama je bila tim menadžer košarkaške reprezentacije Srbije sa kojom je stigla do bronze na Olimpijskim igrama u Riju. Ljudski i košarkaški kvaliteti kao i rad sa vrhunskim stručnjacima tokom dugog niza godina garant su da u Max-u nisu pogriješili što su je angažovali.

I Čađo ima velikog iskustva sa parketa jer je godinama sa uspjehom nastupala u Ligi BiH, a sada je odlučila da u tandemu sa legendom banjalučke i srpske košarke znanje podijeli onima koje maštaju da krenu njihovim stopama.

U klubu su prezadovoljni ovakvim raspletom situacije ne sumnjajući da su napravili odličan izbor od koga će korist imati Max, sve djevojčive koje treniraju, ali i banjalučka košarka kojoj je nedostajalo ovako nešto da se probudi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Betkick
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button