EUROKUPOVIFUDBAL

PETRIĆ ZADOVOLJAN „Čestitam momcima, neka sad uživaju, ali sutra je novi dan“

Trener Partizana Gordan Petrić vjeruje da će rezultat meča protiv Nice biti dodatni podstrek za njegove igrače da nastave u istom ritmu.

Fudbaleri Partizana odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1 sa Nicom u meču drugog kola UEFA Lige konferencije, ali imaju za čim da žale. Propustili su nekoliko dobrih prilika da pobijede rivala iz Francuske.

– Ovo večeras je još jedan dodatni motiv za igrače, trebalo bi da uživaju u prikazanoj igri, ali već sutra stižu nove obaveze, čeka nas teška utakmica u nedelju protiv Radnika u Surdulici – kazao je Gordan Petrić.

Trener crno-belih kaže da je još na poluvremenu pohvalio igrače.

– Čestitam im na prikazanoj igri. Već na poluvremenu sam im rekao da nemam šta da im kažem nakon igre u prvih 45 minuta. Vidi se napredak u igri. Mislim da smo bili bliži pobedi. Ponavljam, trebalo bi sad da uživaju, ali i da što pre zaborave ovu utakmicu i da nastave da se ponavljaju, da budu maksimalno profesionalni.

Partizan naredna dva meča u UEFA Ligi konferencije igra protiv Kelna. Najprije 6. oktobra u Njemačkoj, zatim nedjelju dana kasnije u Beogradu. Keln je pobijedio ekipu Slovacko sa 4:2.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button