KOŠARKAREGION

Glavobolja za Obradovića: Trener Partizana otkrio koja trojica igrača propuštaju start sezone

Košarkaši Partizana odigrali su niz utakmica u Španiji u sklopu priprema za novu sezonu, a trener Željko Obradović je u razgovoru za TV Partizan prokomentarisao trenutno stanje u ekipi.

Nakon poraza od Fuenlabrade i Huventuda, “ valjak” je u nastavku španske turneje slavio protiv Barselone i Manrese, čime je pokazao da sve više diže formu. Iapk, Obradovića brinu povrede.

– U ovom trenutku imamo nekoliko igrača koji ne mogu da treniraju sa ekipom. Pričam o Avramoviću, Smailagiću, Egzumu i Glasu, plus Papapetru koji će se priključiti u narednim danima, dobio je par dana odmora poslije Evrobasketa. Situacija nije ni malo naivna, moramo da nastavimo da radimo i da se spremamo za ono što nas čeka. Idemo na turnir u Moskvu poslije ozbiljnih timova, onda imamo nekoliko dana da sve još jednom pogledamo, analiziramo i da što spremniji budemo za ABA ligu i Evrolig u- rekao je Obradović  i nastavio o povredama koje muče ekipu:

– Nije to toliko bitno oko gostovanja, važno je da se ekipa spremi i da bude u najboljem mogućem trenutku tada. I Aleksa i Alen i Glas imaju ozbiljne povrede i prvi takmičarski period neće biti sa nama. Koliko dugo? To ne mogu da kažem, doktori se bave prognozama, kada se vrate vidjećemo koliko će im vremena trebati. Egzum je lakše povrijeđen, pauziraće sedam do deset dana, preporuka je da ne ide u Rusiju i da radi individualno – rekao je Obradović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button