FUDBALREGION

Milojević nezadovoljan načinom igre Napretka: Ovako se ne podiže nivo srpskog fudbala

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević bio je zadovoljan pobjedom protiv Napretka u 12. kolu Superlige Srbije, ali je istakao da njegovoj ekipi nedostaje bolja realizacija.

Crveno-bijeli su na stadionu „Rajko Mitić“ savladali Kruševljane 1:0 i na reprezentativnu pauzu su otišli sa bodom više od Čukaričkog. Strijelac jedinog pogotka bio je Aleksandar Pešić.

– Ovo je bila već treća ili četvrta utakmica u kojoj imamo ogroman broj šuteva, veliki broj njih završi u okviru gola, ali nam fali realizacija i to je nešto sa čim treba da se pozabavimo. Imali smo protivnika koji je došao da se brani. To je legitimno, ali ne podiže nivo srpskog fudbala. Nije nam lako, svakog moramo da pobedimo, a svi protiv nas igraju i sa više od maksimuma, ali za to treba da se spremimo. Zadovoljan sam što smo pobedili, ali znam da možemo bolje – rekao je Milojević, koji je osvrnuo na odlično izdanje Mirka Ivanića poslije oporavka od povrede:

– Čekali smo da vidimo kad i koliko, da ne ugrozimo nastavak, ali je dobro odigrao i sa njim u veznom redu je to druga dimenzija. Naravno i igrači koji su igrali pre Ivanića su dali doprinos, ali rutina koju ima sa Кataijem i Rodićem nam donosi prevagu na tom delu terena.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
  2. Povratni ping: weed delivery markham
Back to top button