KOŠARKA

Musa opisao kako je reagova na transfer u Španiju “Kad mi je Miško to rekao, razbio sam telefon o zid” VIDEO

Nekad moraš da napraviš korak unazad da bi poslije napravio dva unaprijed.

o je bilo jasno i Džananu Musi poslije mnogo vremena.

On je ostavio sjajan utisak na Evrobasketu, na kome je BiH bljesnula pobjedom protiv Slovenije, sada se vratio u svoj novi klub, Real Madrid.

Pruža fantastične partije u pripremama, treću utakmicu zaredom bio je dvocifren, sa 23 poena za pola sata na parketu, doduše u porazu od Mursije.

Očekuje se da bude jedan od nosilaca igre, iako je došao iz malog kluba Breogana. Napravio je veliku karijernu zaobilaznicu Musa, vjerovao je agentu Mišku Ražnatoviću, iako je poslije Bruklina i Efesa morao da ide u novajliju španske lige.

– Španska liga je primamljiva kad te zovu Real, Barselona, Baskonija… Ja sam sa Efesom završio u julu i vijest me je šokirala i cijeli odmor mi je bio pod tenzijom. Hoće li biti klub, odgovarajući, hoće li opet poraz u mojoj karijeri. Miško me zove i kaže imam sjajnu opciju. Ja sad očekujem neku Evroligu, a on mi govori – ideš u Lugo. Rekao mi je to dobra stvar za mene. Gledam telefon i ne vjerujem šta se dešava. Pratim sport i pratim sve lige i nisam znao gdje je Lugo. Govori mi da je to prava opcija i kad sam to čuo razbio sam telefon o zid – prisjetio se Džanan Musa događaja od prošlog ljeta u “Podkast Inkubatoru”.

Tokom sezone u ACB ligi prosječno bilježio 20,1 poen po meču, a imao je indeks korisnosti od 23,1 – najbolji u šampionatu.

– Kad sam uzeo drugi telefon, pogledao sam malo i video sam da ne postoji klub Lugo na tabeli. Gledam i mislim se – ovaj me šalje u drugu ligu. Onda mi je objasnio da su ušli u ACB ligu i javio mi se istog dana Jasmin Repeša u Fortitudu, to mi je bilo primamljivije, ali poslije toga me je zvao čovjek iz Breogana i objasnio koliko je to jaka liga. Rekao mi je da će me dobra sezona izbaciti u najbolje klubove i to se i desilo.

Ranije je o ovom transferu govorio i sam Ražnatović.

(Sportal)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: brians club
  2. Povratni ping: letrozol kaufen
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button