KOŠARKANBA

JUTA TREJDUJE SVAKOGA Ko je zainteresovan za Bogdanovića?

Juta Džez se nalazi duboko u procesu razgradnje i ponovne izgradnje tima. Tokom ljeta tim iz Solt Lejk Sitija trejdovao je dvojicu najboljih igrača, Rudija Gobera i Donovana Mičela, a sada rukovodstvo ekipe na čelu sa Denijem Ejndžom traži i potencijalnu destinaciju za najveću zvijezdu hrvatske košarke – Bojana Bogdanovića.

Juta je u sezoni 2021/2022. imala 52 pobjede, ali je poslije još jednog razočaravajućeg nastupa u plej-ofu uprava riješila da ne nastavi saradnju sa trenerom Kvinom Snajderom i krene u novu etapu.

 „Babo“ Bogdanović će u oktobru započeti svoju devetu NBA sezonu, a 33-godišnjak je tokom tri sezone koje je proveo u Juti u prosjeku po utakmici bilježio 18,4 poena, 4,1 skok, uz šut iz igre 44,7 odsto i 39,7 odsto za tri poena.

Nema sumnje da će biti od velike pomoći timovima koji žele da ostvare rezultat brzo, a timovi sa kojima se povezuje u američkim medijima su Los Anđeles Lejkersi, Finiks Sansi, Boston Seltiksi, Majami Hit i Šarlot Hornetsi.

Novinar ESPN Brajan Vindhorst nagovijestio je da Finiks ozbiljno razmišlja o krilu iz Mostara, a da je „ključ“ u tom potencijalnom trejdu Džej Krauder.

Bogdanović ima ugovor do kraja sledeće sezone vrijedan 19,5 miliona dolara. Prije Jute Bogdanović je nastupao za Zrinjski, Real Madrid, Mursiju, Cibonu, Fenerbahče, Bruklin Netse, Vašington Vizardse i Indijana Pejserse.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button