EVROPAKOŠARKA

OBRADOVIĆU PREKOBROJAN Miletić eksplodirao na Kalinićevom debiju

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić debitovao je u dresu Barselone u koju je stigao ovog ljeta iz Crvene zvezde i odmah u prvoj utakmici potvrdio kvalitet, pošto je bio jedan od boljih u timu Šarunasa Jasikevičijusa.

Srpski reprezentativac je kao starter utakmicu završio sa devet poena, Barsa je u još jednoj pripremnoj utakmici (katalonska liga) porazila Đironu rezultatom 88:77, ali je centralna figura utakmice bio doskorašnji centar Partizana Dušan Miletić.

Momak koji je bio prekobrojan kod Željka Obradovića pokazao je veliki potencijal prošle večeri, ubacio je 25 poena i bio ubjedljivo najefikasniji akter utakmice!

Na drugoj strani, pored Kalinića, istakli su se Majk Tobi sa 10 poena, Laprovitola i Abrinjes sa po 9, i dvojica novajlija u timu Barse, češki duo – Satoranski sa 13 i Veseli sa 10 poena.

Na drugoj strani, pored nezaustavljivog Miletića, novog člana Endesa lige predvodio je legendarni Mark Gasol sa 9 poena, a u strijelce se upisao i još jedan Srbin u ekipi, Aleksandar Bursać, koji je doprinio sa dva poena.

Za Barsu nije nastupio Nikola Mirotić koji se oporavlja od povrede.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: join illuminati
Back to top button