BIHRUKOMET

Ćutković za SNM: Očekujem lavovsku borbu protiv Hadžića i našu pobjedu!

Rukometašice Borca odlučne su u namjeri da upišu prve bodove u novoj sezoni iako u derbiju kola dočekuju Hadžiće (nedjelja, 17 časova, dvorana “Centar”).

Ponajbolja igračica”osica” Božana Ćutković svjesna je da neće biti lako, baš kao i svaki put u duelu sa ovim rivalom, ali naglašava da

–  Poznajemo se dobro, bilo da se igra u Banjaluci ili u Hadžićima, favorita nema. Biće to lavovska borba od prve do posljednje minute, kao i svaki put. Daćemo maksimum da utakmica završi u našu korist i da to bude dobra uvertira pred dvije evropske utakmice – rekla je Ćutkovićeva.

Ni na ovommeču trener Nikola Bijelić nećže moći da računa na Helenu Ćurić, dok još eko vrijeme na terenu neće biti Lane Lončar.

ŽRK Borac priključio se akciji za pomoć Darku Vujinoviću, samohranom ocu koji je u teškom zdravstvenom stanju. Iz tabora Banjalučanki pozvali su sve da posjete utakmicu protiv Hadžića.

– Iako je ulaz besplatan svi koji dođu imaće priliku da u kutiju donira novčanu pomoć za našeg sugrađanina i velikog borčevca Darka Vujinovića. Na poluvremenu utakmice ćemo otvoriti kutiju i objaviti iznos koji je skupljen – naveli su iz ŽRK Borac.

Parovi 2. kola Premijer lige za rukometašice, subota: Knežopoljka – Krivaja (16), Izviđač – Zrinjski (16.30), Sloga 2013 – Grude (17), Mira – Ilidža (19). Nedjelja: Borac – Hadžići (17). Slobodno je Jedinstvo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button