FUDBALREGION

Piksi o tandemu Vlahović – Mitrović: Ako imate dvojicu odličnih muzičara, ne vidim zašto…

Fudbalska reprezentaija Srbije vizu za Katar izvadila je već čuvenmom pobjedom u Lisabonu (2:1) i to u trenutku kada su na terenu bili Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i Luka Jović.

Cijelo drugo poluvrijeme je irgala sa tandemom Vlahović – Mitrović i pokazala da je tada najopasnija.

Jasno je da su napadači najveća snaga “orlova”, a da li će sutra obojica zaigrati u tandemu protiv Švedske, to zna samo selektor Dragan Stojković Piksi. I nagovještava da je takav scenario moguć.

– Sve je moguće. Vlahović i Mitrović su obojica odlični napadači i ne vidim problem da budu zajedno na terenu. A u kojem sistemu ćemo igrati, ne želim o tome da govorim. Oni se razumeju jako dobro. Ako imate dvojicu odličnih muzičara, ne vidim zašto ne bi mogli da sviraju zajedno – rekao je Stojković.

U posljednje vrijeme se Dušan Vlahović našao na meti nekih kritičara u Italiji zbgog slabe forme Juventusa ali selektora to ne brine.

– Vlahović ovde radi jako dobro, srećan je što je deo grupe i motivisan za naredne dve utakmice. Kao selektor sam veoma zadovoljan njegovim igrama i treninzima. Možda u Italiji očekuju da stalno postiže gol ili dva po meču, ali Serija A je teška liga za igranje. Ipak, on je profesionalac, sjajan lik i uvek se žrtvuje za tim. Očekujem da pruži sve najbolje od sebe za reprezentaciju. U dobroj je formi, nije povređen, nema probleme i očekujem njegovu dobru igru sutra veče – poručio je Piksi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button