BIHRUKOMET

Bodovi Hadžićima: “Osice” se borile, ali nisu uspjele

Rukometašice Borca nisu uspjele da stignu do pobjede u derbiju 2. kola Premijer lige, jer su bodove iz Banjaluke odnijeli Hadžići – 32:35.

U meču punom ritma i brzih napada sa obje strane za nijansu su bile bolje gošće. Sve do početka drugog poluvremena domaće su kontrolisale igru i rezultat, ali je ekipa iz Hadžića napravila seriju i u dva navrata imala maksimalnih pet golova prednosti (26:21).

„Osice“ se nisu predavale, postepeno su smanjivale prednost i uspjele da stignu do 29:29. Fantastična je u tim trenucima na golu bila Dunja Jurkas, ali su Hadžićanke ponovo postigle nekoliko golova u nizu i obezbijedile vrlo vrijedan trijumf. Ponovo se u igri domaćih osjetio izostanak Helene Ćurić koja daje naročito veliki doprinos u defanzivi.

Po šest golova za domaće postigle su Isidora Kršić i Duška Tintor, a devet odbrana skupila je Jurkas. Na drugoj strani nezaustavljiva je bila Dejana Kulić sa 12 golova, dok je Anisa Selimović zaustavila 11 lopti.

Tribine dvorane “Centar” bile su odlično ispunjene, a iako nije naplaćivan ulaz ŽRK Borac je saopštio da je publika u kutiju ubacila 1.000 KM koje će biti proslijeđene samohranom ocu Darku Vujinoviću koji je u teškom zdravstvenom stanju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Back to top button