ATPTENIS

Novak sve zabrinuo: Mučim se poslednjih četiri, pet dana VIDEO

Srpski teniser Novak Đoković igrao je povrijeđen protiv Feliksa Ože-Aljasima u posljednjem nastupu na Lejver kupu.

Vlasnik 21 grend slem titule ovih dana muči muku sa desnim ručnim zglobom, koji je uticao na njegovu igru u susretu sa 22-godišnjim Kanađaninom koji je slavio sa 6:3, 7:6.

– Mučim se sa desnim zglobom poslednjih četiri, pet dana. Držao sam to pod kontrolom. Dva meča su verovatno uticala. Danas nije bilo lako. Nisam mogao da serviram brzo i precizno koliko sam želeo. Delom je i do toga što nisam skoro tri meseca igrao, a ovde su lopte velike i spore. Mora da se koristi mnogo zglob, možda me je i zato malo bolelo, ali je delom i do dva meča koja sam igrao juče. Možda se osetio i nedostatak mečeva. Nadam se da će se srediti do mog prvog meča u Izraelu. Nije isti zglob sa kojim sam imao problem pre nekoliko godina, tokom OI u Riju – rekao je Đoković.

Novak je govorio i o nastavku sezone, a naredni turnir biće mu Tel Aviv predstojeće sedmice. U prvom kolu je slobodan, dok će u drugom igrati sa boljim iz duela Tijago Monteiro – Pablo Anduhar.

– Cilj mi je da se plasiram u Torino. Sada sam 15-16. na “Race” listi, a moram da budem u 20 kako bih se kao grend slem šampion plasirao tamo. Slede mi Tel Aviv, Astana, posle toga ću igrati u „Bersiju“ i nadam se u Torinu. Možda se nešto i promeni – rekao je Đoković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Blue Crystal Meth
Back to top button