KOŠARKAREGION

Zvezdin Amer se zaljubio u šajkaču “Nosiću je na zagrijavanju”

Novo pojačanje Crvene zvezde Ben Bentil bio je jedan od najveselijih na medija danu crveno-bijelih, a za „Telegraf“ je je otkrio da jedva čeka vječiti derbi i da će tek goreti kada se tim sa Malog Kalemegdana sudari sa Partizanom u Evroligi.

– Bio sam u Olimpijakosu, znam šta znači rivalstvo. Zaista se radujem tome, gledao sam preko TV-a, a sada ću da igram derbi?! Samo gledam da se pripremim što je bolje moguće i jedva čekam da se dogodi. I sada će se to igrati u Evroligi, a to smo u Grčkoj imali već, bilo je totalno ludilo. Zaista jedva čekam da počne – rekao je Bentil.

Da li si već naučio neku srpsku riječ?

– Naučio sam samo dobru riječ, a to je “hvala”, majka me je naučila da zahvalnost uvijek iskažem sa “hvala”. To je prva riječ koju sam želio da naučim kada sam došao.

Da li stigao da upoznaš Beograd?

– Nismo bili tu dugo, a sada je već postalo hladno. Sada ću imati vremena da istražim grad, svaki put kada sam dolazio da igram protiv Zvezde nisam imao vremena. Tako da, želim da vidim kakve klubove imate, dobre restorane. Želim da dovedem porodicu i prijatelje da vide sve to.

Vidjeli smo te sa šajkačom usred treninga, ko ti ju je dao?

– Ne znam, čovječe! Imali smo šuterski trening i svidjela mi se kapa, kako je napravljena i sve. Pitao sam ga: “Mogu li da je zadržim?”, odgovorio mi je pozitivno i to je sada moj poklon! To je sada moje i nosiću je svuda, mislim da ću je nositi i na zagrijavanju prije utakmice! – zaključio je Bentil.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button