FUDBAL

236 MILIONA EVRA Poznato zašto Ronaldo nije prihvatio najveću ponudu

Fahad ben Nefel, predsjednik kluba Al Hilal iz Saudijske Arabije, potvrdio je da su ljetos bili u kontaktu sa Kristijanom Ronaldom.

Tokom ljeta se pričalo kako je “neimenovani” arapski klub bio spreman da ponudi čak 236 miliona evra za dolazak Portugalca, ali da je on navodno odbio ponudu.

Želja Ronalda bila je da igra u klubu koji se takmiči u Ligi šampiona, ali njegov menadžer Žorž Mendeš nije uspio da mu obezbijedi transfer.

Atletiko Madrid, Čelsi, Bajern, Napoli i Sporting su bili povezivani sa Ronaldovim imenom, ali je on ipak ostao u Mančester junajtedu.

Sada je Ben Nefel otkrio detalje oko ponude portugalskom napadaču.

– Da, pregovarali smo sa Ronaldom. Novac nije bio problem, Al Hilal je u stanju da dovodi svjetske zvezde. Stvar je u tome da nas je Centar za sportsku arbitražu spriječio da registrujemo igrače. Nismo prestajali da pregovaramo sa igračima bez obzira na odluku o zabrani, ali smo odlagali finalne faze pregovora sve dok zabrana nije skinuta – rekao je prvi čovek Al Hilala.

Koliko je Kristijano voljan da igra tamo, drugo je pitanje.

Ipak, pad forme i činjenica da je od starta sezone postigao samo jedan gol (i to iz penala) na devet utakmica za klub i reprezentaciju, govori dovoljno.

Jasno je da je 37-godišnja zvazda fudbala na zalasku karijere i da će uskoro morati da presječe šta je najbolje za njega.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button