FUDBALREGION

Petrić nakon brukanja Partizana: To su priče za malu decu!

Desilo se nešto nevjerovatno u srpskom fudbalu, Partizan je ispao u prvoj rundi Kupa od Radničkog iz Sremske Mitrovice! Rezultat poslije regularnih 90 minuta je bio 1:1, da bi se pobjednik riješio tek poslije izvođenja penala, gdje su crno-bijeli promašili sva četiri jedanaesterca – 2:0.

Trener Gordan Petrić, imao je svašta da kaže, a istakao je da su bili dosta loši u ovom meču.

– Ne bismo bili zadovoljni ni da se završilo 1:0, nismo igrali dobro i to je očligledno. Primili smo gol u poslednjem minutu, to ne bi smelo da se dešava Partizanu, nismo igrali dobro. Pogotovo u drugom poluvremenu. Da li je smetao teren ili ne, to su priče za malu decu, njima je bilo isto. Nismo prošli, zasluženo smo izgubili i moraju se momci okrenuti prvenstvu, lako je meni reći, ali nismo zaslužili da prođemo – rekao je Petrić, koji se osvrnuo i na sve već viđeno u njegovom mandatu na klupi:

– Ovo jeste senzacija, Partizan sebi ne sme da dopusti da izgubi utakmice od slabijih protivinika. Ja momcima mogu da zamerim dosta, ali to su priče za svlačionicu, videćemo koliko će se oporaviti za narednu utakmicu u nedelju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button