ODBOJKAOSTALI SPORTOVI

TIJANA „IZREŠETALA“ NJEMAČKU PA PORUČILA Najbolja igra dosad

Srbija nastavlja sa odličnim igrama na Svjetskom prvenstvu za odbojkašice, a poslije trijumfa nad Njemačkom u četvrtak veoma je zadovoljna bila Tijana Bošković, najveća zvezda ekipe koju vodi Danijele Santareli.

Srbija je slavila rezultatom 25:23, 25:22, 25:23 i sada ima sve tri pobjede u prva tri kola u B grupi. Tijana Bošković je bila najefikasnija igračica susreta sa 24 osvojena poena.

– I pored maksimalne pobede od 3-0 utakmica je bila izuzetno teška. Nemačka igra dobru odbojku, disciplinovane su. Bilo je dosta dugih poena i nije bilo lako. Ovo je naša najbolja partija od početka turnira. Važno je da napredujemo iz utakmice u utakmicu – izjavila je Tijana Bošković.

– Očekuje nas duel sa Kazahstanom. Svi su već upisali našu sigurnu pobedu, ali ja sam i pre početka turnira rekla da na Svetskom prvenstvu nema lakih protivnika – rekla je korektor turskog Ezačibašija, koja je kapiten Srbije na ovom šampionatu.

U petak Srbija nastavlja takmičenje na SP – od 13 časova protivnik Srbiji biće Kazahstan, a u nedjelju naredni rival je ekipa SAD i prilično je izgledno da će taj duel odlučivati o pobjedniku grupe.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: NKSFB Bolno
  2. Povratni ping: 방콕 물집
Back to top button