FUDBALREGION

Zvezda “pokerom” protutnjala kroz Novi Sad

Fudbaleri Crvene zvezde su veoma lako došli do pobjede u 13. kolu Superlige Srbije, gde su bili uspješniji na gostujućem terenu od Mladosti iz Novog Sada sa 4:0.

Golove za crveno-bijele su postigli Mirko Ivanić (dva), Aleksandar Katai i Gelor Kanga, dok je Aleksandar Pešić bio neprecizan sa bijele tačke.

Crvena zvezda je u meč ušla kao favorit, a fudbaleri su se potrudili da to odmah daju doznanja i ekipi Mladosti. Već u uvodnim minutima kada su sa svih strana okupirali gol. Miloš Milojević nije želio puno da se kocka, izveo je najjači mogući sastav, samo je Aleksandra Kataija ostavio na klupi.

Mladost nije mogla da računa na jednog od najboljih njihovih strijelaca, Andriju Radulovića, koji ne pozajmici upravo iz Zvezde, pa s obzirom na to kakav ugovor ekipe imaju, nije mogao biti u timu. Zvezda je mogla ovaj meč da prelomi već na startu meča, Ivanić je oboren, sudija je dosudio penal, ali je Pešić bio neprecizan.

Kasnije je Ivanić probio bunker, dok je u nastavku sve srušeno u igri Mladosti, pa je Zvezda dobila i još jedan penal, ali i postigla četiri gola. Veoma laka i sigurna pobjeda Zvezde za ostanak na vrhu tabele.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button