FUDBALREGION

Lalatović u zagrljaju klinaca dao izjavu, otkrio ko mu je donio sreću i prozvao Lazetića

Fudbaleri Radničkog iz Niša su poslije dolaska Nenada Lalatovića na mjesto šefa struke obezbijedili još jedan dobar rezultat.

Oni su na Banovom Brdu uspjeli da remiziraju protiv Čukaričkog sa 2:2 i to golom sa penala u 87. minutu. Lalaotvić je bio zadovoljan, ali je na izjavi poslije meča uspio da uradi i nešto nezapamćeno.

Naime, na samom kraju meča, izašao je pred kameru sa svoje troje djece koje je grlio, a u jednom navratu i poljubio nazvavši ih svojom srećom na utakmici.

– Kako da ne budem zadovoljan. Rekao sam da je Čukarički izvanredan tim, oni su u prethodnih pet utakmica primili samo jedan gol, danas smo imali dva. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Da smo izgubili bilo bi nezasluženo. Primili smo olako golove. Moram pohvaliti svoje igrače, oni su ispunuli sve zahteve u igri. Borili smo se, dali smo sve od sebe. Bilo bi neskromno da kažem da smo zaslužili da pobedimo, ali u najmanju ruku smo zaslužili remi. Danas su mi doneli sreću moji sinovi, moja ćerka i moj kum Nemanja Vidić, kao i jedan od najboljih drugova iz Zvezde Mihajlo Pjanović, koji je doveo svoje dete. Ovaj remi posvećujem njima – rekao je Lalatović.

Takođe, na kraju izlaganja poslao je i poruku upućenu Žarku Lazetiću, koji ga je nedavno isprozivao zbog toga što je na meč protiv Crvene zvezde doveo djecu obučenu u Zvezdine dresove.

– Nadam se da mi neće zameriti neki treneri što su mi došla moja deca. Znam da znaju da zamere, ali evo, nemaju Zvezdine dresove – rekao je Lalatović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button