BIHRUKOMET

Mikić konačno zadovoljan: Neću nikome dati nijednu sekundu zato što mi je simpatičan!

Rukometaši Borca pobijedili su u dvorani “Centar” dojučerašnjeg lidera na tabeli Premijer lige, ekipu Vogošće rezultatom 29:24 u derbi susretu četvrtog kola Premijer lige.

Iako desetkovani povredama, “crveno-plavi” koje sa klupe predvodi Mirko Mikić na obje plećke položili su ekipu koja ove sezone pretenduje na najviši plasman. Mladi strateg bio je ponosan na svoje izabranike koji su još jednom pokazali da nikog ne respektuju, pogotovo ne na svom terenu. Slađan Subotić je zaustavio 13 lopti, a u napadu su najraspoloženiji bili Nikša Petrović sa sedam golova i Miloš Nježić sa šest.

– Jako sam zadovoljan. Vogošća je ozbiljna ekipa, dosta dobro je ušla u ovu sezonu. Sama činjenica da su bili na vrhu prije ove utakmice govori tome u korist, tako da smo znali da moramo da odigramo dobro, da moramo da popravimo neke stvari koje nisu bile dobre u prethodne tri utakmice. Mladi igrači su dobili šansu, ali su je zaslužili. Neću nikoga nagraditi, neću nikome dati nijednu sekundu zato što mi je neko simpatičan ili zato što imam neke afinitete i simpatije. Kod mene će igrati onaj ko dobro trenira i to se pokazalo. Onaj ko je bolje trenirao igrao je ovu utakmicu više nego onaj ko je slabije trenirao ili slabije igrao prethodne utakmice – rekao je Mikić.

Sljedećeg vikenda pred “crveno-plavima” je novi izazov – gostovanje kod Krivaje u Zavidovićima. Borčev trener ne želi euforiju i već je počeo pripremu za predstojeći duel.

– Svaka utakmica je šansa… Nećemo sad dizati nikakve tenzije, nećemo praviti nikakvu euforiju, jednostavno, spremaćemo se. Čekaju nas nas novi treninzi, spremamo se isto za svaku utakmicu. Najvažnije je da mi riješimo probleme koje smo imali do sada sa povrijeđenim igračima, da riješimo neke stvari u glavama, da se vidi da se može, a može se sigurno. Momci mnogo treniraju, rade i samo hoću da to pokažu na terenu – poručio je Mikić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: soothing piano
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button