EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

ŠOK Mbape ide već u januaru?!

Francuski fudbaler Kilijan Mbape želi da napusti Pari Sen Žermen već u januarskom prelaznom roku, prenose svjetski mediji.

Ovakav rasplet dolazi samo nekoliko mjeseci nakon što je 23-godišnji napadač jednom nogom već bio u Real Madridu, ali na kraju odlučio da ostane u “gradu svjetlosti”.

Tada je PSŽ svom superstaru dao ugovor vrijedan oko 700.000 evra nedeljno i još razne, javnosti nepoznate benficije, kao što je odlučivanje o sportskim odlukama koje klub bude donosio.

Katarski vlasnici su čak doveli i Luisa Kamposa na mjesto sportskog direktora, čovjeka koji je otkrio Mbapea i postao njegov porodični prijatelj iz vremena provedenog u Monaku.

Mbape je navodno nezadovoljan načinom na koji ga koristi trener Kristof Galtije i osjeća se izdanim zbog obećanja koja je dobio pred potpisivanje ugovora i odbijanje Reala.

U nekoliko navrata ove sezone se Mbapeovo nezadovoljstvo moglo vidjeti i golim okom na terenu pošto isto nije ni pokušavao da sakrije, a sada je, kako stvari stoje, sve otišlo dođavola.

Jedan od razloga je i loš odnos sa Brazilcem Nejmarom, iako je Galtije to nedavno demantovao, a vjeruje se da Mbapeu nije drago što on nije “alfa i omega” ekipe, dok nije poznato da li mu smeta i Lionel Mesi.

Reprezentativac Francuske je zasad nastupio na 12 mečeva i upisao 11 golova, a ukoliko stvarno napusti PSŽ u januaru vjeruje se da će se ovog puta stvarno preseliti u Madrid i obući dres “kraljevskog kluba”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트
Back to top button