NEKATEGORISANO

Majka teniserke otkrila sve: Ovo je razlog zašto Jankovićeva i Ivanovićeva nisu u dobrim odnosima

Javnost je oduvijek zanimalo u kakvom su odnosu dvije najbolje teniserke koje je Srbija ikada iznjedrila. Za ne tako sjajan odnos između Ane Ivanović i Jelene Janković smatrali su krivom Snežanu Janković, majku Jankovićeve.

Naime, mnogi pamte njenu kritiku na Anin račun kada je teniska reprezentacija igrala Fed kup i kada Ana Ivanović, koja se u to vrijeme zabavljala sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, nije nastupila za svoju zemlju.

– Moja kćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju. Za to vrijeme, neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja kćerka povrijeđena borila za svoju zemlju – ispričala je svojevremeno Snežana aludirajući na Anu koja se tada uslikala kako sa Verdaskom uživa uz kafu.

Takođe, nekoliko godina kasnije Jelena nije bila pozvana na Anino vjenčanje sa Bastijanom Švajnštajgerom.

– Nisam razočarana što me Ana nije pozvala na svoje vjenčanje, jer smatram da najsrećniji trenuci u našim životima rezervisani za ljude koji su uz nas dugi niz godina i s kojima dijelimo dobro i loše. Ja bih bila samo broj više na tom vjenčanju – poručila je Jelena.

(Blic)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button