ODBOJKA

Norvežani prejaki za “crveno-plave” odbojkaše

Odbojkaši Borca eliminisani su iz Evrope. Nakon neuspjeha u prvom susretu i maksimalnog poraza izabranici Miše Marjanovića i u drugom meču drugog kola CEV Čelendž kupa nadigrani su u Bergenu od Vikinga sa 3:0. Po setovima je bilo 25:16, 25:16, 25:18.

Prvi period igre bio je praktično repriza setova iz jučerašnjeg duela. Od samog početka vodili su domaći i lako završili posao. Zanimljivo u prvom setu zabilježen je i jedan petominutni prekid zbog kvara na semaforu na zapisničkom stolu.

Taj prekid više je prijao “crveno-plavima” koji su poslije toga napravili mini-seriju od 3:0, ali to je bilo sve što su Banjalučani uradili.

Početkom drugog seta Borac je prvi put poveo. Bilo je i 2:0. U obje akcije Miloš Popović je bio na visini zadatka. Najprije je dobro ispucao jedan penal, a potom u bloku zaustavio Norvežane. Međutim, vrlo brzo su igrači Vikinga to okrenuli i sigurno priveli set kraju, te tako i teoretski prebrinuli brige oko plasmana dalje.

Iako su nakon prva dva seta odradili posao i treći period igre odbojkaši Vikinga maksimalno su shvatili i nisu dozvolili bilo kakvo iznenađenje. Borac ni u ovom setu nije imao šanse.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button