BIHRUKOMET

Mikić: Moramo početi da razlikujemo greške od gluposti

Rukometaši Borca savladali su Goražde u odloženom meču osmog kola sa 32:29, ali trener Mirko Mikić nije u potpunosti zadovoljan partijom svojih igrača.

Priznaje da je očekivao bolje izdanje nakon ponajbolje utakmice u sezoni protiv Ribnice, ali je ekipa ponovo napravila veliki broj grešaka.

– Trebamo konačno da razgraničimo grešku od gluposti koje smo radili u najvećem dijelu utakmice. Primili smo mnogo golova iz situacija za koje smo se spremali, problem je bila njihova igra sa pivotom, pa smo ušli u nervozu. I ja sam bio nervozan više nego što bi trebalo da budem. Opet ponavljam, moramo što prije da se naviknemo da za nas nema lagane utakmice ove sezone – rekao je Mikić.

Najefikasniji je bio Miloš Nježić sa sedam golova, a odličnu rolu imao je mladi golman David Momić koji je upisao osam intervencija. Borac je sada na omjeru 4-4, a sutra u “Borik” dolazi Sloga.

– Promjenom trenera dobili su novu energiju i siguran sam da će biti teška utakmica kao špto tradicija nalaže. U posljednje vrijeme ih dobijamo ali nikada ne bude lako. Dobra su ekipa – rekao je Mikić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button