FUDBAL

Na koga je uloženo najviše novca? Šokiraće vas ko je na trećem mjestu, a ko na dnu!

Mundijal u Kataru je sve bliži, a samim tim i euforija može da se osjeti na svakom koraku.

Svi željno iščekuju početak prvenstva i borbe za “boginju”, a ovo je Top 10 zemalja na koje je uplaćeno najviše novca u svjetskim kladionicama.

Na prvom mjestu se, možda i očekivano, našao jedan od glavnih favorita za osvajanje turnira – selekcija Argentine. Čak 28 odsto novca u kladionicama je uplaćeno da će upravo Mesi i družina doći do ovog prestižnog trofeja, za šta su kladionice dale kvotu 6.

Na drugom mjestu se našao Brazil, na koji su ljudi širom svijeta uplatili ukupno 15% novca, a prema kvotama Brazil je prvi favorit, s obzirom na to da su kladionice dale kvotu 5 da će baš „karioke“ stići do “boginje”.

Treće mjesto je potpuno iznenađenje, s obzirom na to da se na njemu nalazi selekcija SAD-a. Kvota da baš oni osvoje Mundijal iznosi 131, a čak 11% novca je uloženo na čudo i trijumf „jenkija“. To i nije toliko čudno, budući da su Amerikanci poznati po igrama na sreću i uživanju u istim.

Isti procenat novca uložen je i na reprezentaciju Francuske, za čiju pobjedu su kladionice dale kvotu 8. Slijede potom Engleska i Španija, na čije osvajanje je uloženo po 6% novca,

Na dnu liste našla se Holandija, na koju je u svijetu uloženo svega 3% novca. Kvota da Holanđani dođu do ovog prestižnog trofeja iznosi 13, a ostaje nam da vidimo ko će na kraju podići “boginju” i čije će se ulaganje isplatiti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button