NEKATEGORISANO

Mitrović trenira, a jedan igrač zabrinuo novinare

Reprezentacija Srbije odradila je prvi trening u kompleksu Al Arabija u Dohi. Glavno pitanje je bilo u kakvom stanju je Aleksandar Mitrović poslije povrede, ali i Saša Lukić i Filip Kostić iz istog razloga.

omenuti trio je propustio generalnu probu za Mundijal protiv Bahreina u Manami, ali su Mitrović i Lukić bili sa ostatkom Orlova, za razliku od Kostića. Krilni fudbaler Juventusa je radio u svom režimu, trčkarao, ali postoji nada da će uskoro da radi punom parom.

Bar je tako nešto nagovjestio reporteru Sportala tokom kružnog trčanja. Na pitanje da li je sve u redu hitri fudbaler je podigao palac u vis kao znak da nema razloga za brigu.

Za 15 minuta na terenu, koliko su novinari imali pravo da prisustvuju, Orlovi su lagano odrađivali obaveze. Poslije uvodnog trčkaranja radili su u laganom ritmu sa loptom i na pasu.

Na svakom koraku se vidjela odlična atmosfera, ali i disciplina rada pod palicom Dragana Stojkovića Piksija koji je sa strane dirigovao Orlovima u radnom ambijentu.

Novi trening Srbije je u ponedjeljak, u istom terminu, ali je zatvoren za javnost, dok je meč sa Brazilom u četvrtak na stadionu Lusail.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button