EVROPAKOŠARKA

Treća u nizu: Zvezda uz sreću preskočila “Ponos Izraela” za nastavak Ivanovićevog niza!

Košarkaši Crvene zvezde upisali su treći trijumf u nizu u Evroligi pošto su u okviru desetog kola savaldali Makabi sa 69:68, nakon velike drame.

Malo je nedostajalo da Zvezda prospe plus sedam u posljednih minut i po i to je nešto čime sigurno neće biti zadovoljan Duško Ivanović. Sa druge strane, iskusni stručnjak je upisao ukupno četvrti trijumf u svim takmičenjima otkako je došao na klupu i zadržao perfektan niz.

Lavovska borba se vodila u krcatoj dvorani Aleksandar Nikolić, crveno-beli su uglavnom bili u prednosti, ali ih je Makabi gušio preko sjajnog Lorenza Brauna. Nisu se gosti predavali, uspeli i da preokrenu rezultat u trećoj četvrtini, kada je baš Nemanja Nedović prodrmao srpskog i regionalnog šampiona prvom trojkom na utakmici.

Bespotrebno se ušlo se u neizvjesnu završnicu, iako je Zvezda imala osam poena viška na tri mintua do kraja, a sve je stalo u posljednje 24 sekunde, pri vođstvu domaćina 69:68. Ukrali su crveno-bijeli loptu, ali nisu uspjeli da je zadrže. Makabiju je ostalo još devet sekundi za pobjedu, a njen nekadašnji plejmejker Lorenzo Braun šutirao iz teške pozicije i promašio! Uslijedila je erupcija!

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 다시보기
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button