FUDBAL

Na treningu Srbije: Da li je ovaj tandem tajno oružje za Katar?

Fudbalska reprezentacija Srbije oržala je posljednji trening pred meč protiv Kameruna, koji je na programu u ponedjeljak 28. novembra od 11.00 na stadionu Al Džanub.

Ono što hrabri jeste podatak da su svi igrači Srbije radili punom parom, uključujući i one za koje se znalo da imaju određenih problema, kao što su Filip Kostić, Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić.

Kostić je jedini od svih navedenih propustio meč protiv Brazila, ali prema saznanjima “Telegrafa” za Kamerun bi trebalo da bude u startnoj postavi.

Sudeći po poslednjem treningu, djeluje i da je to potvrđeno, jer se kod Kostića nije vidjelo da postoji bilo kakav problem.

Medijima je bilo dozvoljeno da 15 minuta budu na treningu, ali ovoga puta su nad glavom bdili kontrolori FIFA koji su upozoravali da nema fotografisanja i slikanja i da to mogu samo akreditovani fotografi, pošto je u pitanju zvanični trening prije utakmice.

Prvih desetak minuta su se Kostić i Luka Jović zagrijavali, Kostić je centrirao, a Jović vježbao realizaciju glavom.

Svaki put ga je Kostić pogodio u “trepavicu”, a i Luka je imao nekoliko dobrih realizacija.

Odmah se rodilo i pitanje da li bi možda ovaj nekadašnji tandem iz Ajntrahta, koji se poznaje fenomenalno mogao da bude i tajno oružje Dragana Stojkovića Piksija za meč sa Kamerunom.

Naročito kada se uzme u obzir da su i Vlahović i Mitrović “roviti” i da su bili van takmičarske forme pošto su pred Mundijal propustili nekoliko mečeva u svojim klubovima, za razliku od Jovića, koji je čak i postigao gol na posljednjoj pripremi reprezentacije pred Katar protiv Bahreina.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Buy lwrc guns
  2. Povratni ping: brainsclub
Back to top button