FUDBALREGION

Partizan hoće Zvezdinog dželata, Makabi traži više novca

Krilni napadač i jedan od najboljih fudbalera Makabija iz Haife, Dolev Haziza (27), želja je Partizana u zimskom prelaznom roku!

“Crno-bijeli” su već stupili u neposredni kontakt i sa izraelskim klubom, koji potražuje obeštećenje za svog igrača, ali i sa samim Hazizom, odnosno njegovim zastupnicima, koji nema ništa protiv da se pridruži klubu iz Humske ukoliko se dvije strane dogovore.

Haziza se apsolutno uklapa u viziju Gordana Petrića, a postoji mogućnost da Kvinsi Menig napusti klub, a pažnju Partizana je skrenuo minulog ljeta kada je pomenuti Makabi izbacio Crvenu zvezdu iz plej-ofa za Ligu šampiona.

Iz Humske su poslije toga intenzivnije ispratili Hazizu i složni su u mišljenju da se radi o fudbaleru koji bi Partizanu donio kvalitet, pa su i sportski sektor i trener Gordan Petrić radi da ga vide u crno-bijelom dresu.

Neće biti lako, jer je igrač pod ugovorom sa izraelskim klubom, koji potražuje prilično veliko obeštećenje, tim prije što je Makabi protekle jeseni igrao u grupnoj fazi Lige šampiona, ali dobra volja samog Hazize postoji, jer je svjestan da bi iz Partizana daleko lakše došao do liga i ponuda sa zapada Evrope…

Partizan navodno nudi milion evra, ali Makabi traži mnogo više. Koliko – ne zna se!

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: vig rx
Back to top button