BICIKLIZAMTRKA BANJA LUKA-BEOGRAD

Podrška Generalnog konzulata Srbije u Banjaluci biciklističkoj trci “Beograd – Banjaluka”

Generalni konzulat Srbije u Banjaluci dao je punu podršku biciklističkoj trci “Beograd – Banjaluka”, potvrđeno je danas na sastanku
konzula Miloša Vujića i direktora trke Vladimira Kuvalje.

Trka “Beograd – Banjaluka u aprilu će po 17. put spajati mostove prijateljstva između Srpske i Srbije, a konzul Srbije u najvećem gradu Srpske prepoznao je važnost manifestacije.
– Dobro smo upoznati sa događajem koji svake godine sve više raste. Tu smo da pružimo maksimalnu podršku i nadamo se uspješnoj saradnji u svakom pogledu. Stavljamo se na raspolaganje kako bismo zajedno učestvovali u ovako važnoj manifestaciji – rekao je Vujić.
Da je saradnja sa Generalnim konzulatom Srbije u Banjaluci od velike važnosti potvrdio je i direktor trke Vladimir Kuvalja.
– Velika zahvalnost Generalnom konzulatu zbog toga što su prepoznali važnost same manifestacije. Nadamo se da ćemo u narednom periodu produbiti saradnju sa Srbijom, ne samo kroz sportska nego i kulturna i sva druga dešavanja – poručio je Kuvalja. Naredno, 17. izdanje biciklističke trke “Beograd-Banjaluka” biće održano od 20. do 23. aprila iduće godine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button