BIHKOŠARKAREGION

Igokea dobila ogromno pojačanje: Stigao bivši reprezentativac Srbije

U Novu godinu Igokea će ući pojačana za iskusnog Dragana Milosavljevića koji se sa klubom iz Republike Srpske dogovorio o saradnji.

Bivši reprezentativac Srbije pokriva pozicije beka šutera i krila, a seniorsku karijeru započeo u kruševačkom Napretku, dok je tokom 2009/10 igrao u Radničkom iz Kragujevca. U junu 2010. je potpisao ugovor sa Partizanom. U crno-bijelom dresu proveo je narednih pet sezona i osvojio je dvije ABA lige, četiri titule prvaka Srbije i dva Kupa Radivoja Koraća. Bio je najkorisniji igrač finalne serije Superlige Srbije u sezoni 2012/13. Od sezone 2013/14 bio je i kapiten “crno-bijelih”. Krajem januara 2014. na gostovanju Makabiju u Evroligi, zadobio je povredu prednjih ukrštenih ligamenata koja ga je odvojila od terena deset mjeseci.

Juna 2015. potpisao je dvogodišnji ugovor sa Albom iz Berlina i osvojio Kup Njemačke 2016. godine. U julu 2017. potpisao je dvogodišnji ugovor sa Unikahom da bi juna 2019. produžio ugovor na još dvije godine. Međutim, u avgustu 2019. dok je nastupao za reprezentaciju, pokidao je ligamente koljena. Zbog te povrede nije više nastupao za klub iz Malage, a 17. februara 2021. je i zvanično raskinuo ugovor sa ekipom. Ugovor sa Megom potpisao je 2. aprila 2021.  da bi u julu dogovorio jednogodišnju saradnju sa turskim Bursasporom. Nastupio je na samo tri prvenstvene utakmice za Bursu, nakon čega je narednog mjeseca je potpisao ugovor sa španskom Fuenlabradom do kraja takmičarske 2021/22. Po drugi put je potpisao za Megu u oktobru 2022. godine.

Ove sezone je bio jedna od najboljih igrača mladog beogradskog tima i nema sumnje da će mnogo značiti ekipi Dragana Bajića koja je 2022. godinu završila sa četiri poraza u nizu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button