FUDBALREGION

Zvezdina bomba stiže iz Rivera, prvo pozajmica pa da iskešira 2,6 miliona evra!

Zvezdina bomba ove zime mogla bi da stigne sa Monumentala! Kako javljaju argentinski mediji, Crvena zvezda je započela zvanične pregovore oko transfera desnog beka River Plejta Aleksa Viga, prenosi “Mozzart sport”.

Isti izvori navode da se pregovara oko opcije jednogodišnje pozajmice i opcije otkupa za 2.800.000 dolara, što je oko 2.600.000 evra. Interesovanje za igrača prethodnih dana su pokazali Atletiko Taljares, Atletiko Tukuman i bugarski Ludogorec, ali je u posljednjih nekoliko sati u igru uskočila Crvena zvezda, koja je otpičela pregovore sa argentinskim velikanom.

Crveno-bijeli su očigledno više nego odlučni da nadjačaju konkurenciju za igrača koji je prošle sezone odigrao čak 42 utakmice na pozajmici u redovima još jednog tamošnjeg velikana, Independijentea.

Independijente na kraju prošle sezone nije iskoristio opciju da otkupi igrača, koji sa Riverom ima ugovor do decembra 2023. godine, poslije čega mu je trener Milionera Martin Demikelis rekao da ne računaju na njega i da može da krene u potragu za novim klubom.

Argentinci pišu da je Ludogorec bio taj koji je prvi bacio oko na igrača, međutim, nije bilo pomaka, ali i da to nije bio jedini tim iz ovog dijela svijeta koji ga je primetio i sada je odličan da ga dovede u svoje redove.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Buy colt guns
  2. Povratni ping: 3execration
Back to top button