FUDBALREGION

Partizan dobio velikog sponzora

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura rekao je da je klub potpisao jednogodišnji sponzorski ugovor sa kineskom kompanijom Zi Đin.

– Pre nekoliko nedelja smo potpisali jednogodišnji ugovor sa kompanijom Zi Đin i stoga bih želeo, u ime svih koji rade u fudbalskom klubu Partizan, da zahvalim predsedniku države jer nam ta pomoć veoma znači – rekao je Vazura novinarima u Beleku, gde se crno-beli nalaze na pripremama.

On je rekao da postoji mogućnost nastavka saradnje.

– Da, trebalo bi da se ugovor produžava još tri godine. Jako smo zadovoljni i zahvalni svima koji su pomogli da Partizan dobije novog sponzora, a pre svega, predsedniku države. Ime kompanije će se nalaziti na dresovima, vidnim mestima na opremi, kao i svuda na stadionu – dodao je Vazura, navodi se na klupskom sajtu.

Novinare je zanimalo i da li crno-bele očekuju promjene igračkog kadra.

– Bliže smo dolascima nego odlascima. Blizu je dolazak jednog igrača, a možda i jedan odlazak – naveo je Vazura.

Upitan je i kakvi su utisci nakon nekoliko odgledanih treninga.

– Raduje me atmosfera. Vidim da su igrači nasmejani, a najvažnije je da su svi zdravi. Zadovoljan sam, ne žurimo sa dovođenjima. Dovešćemo samo proverene igrače koje bude želeo stručni štab. Nadam se i sutra dobrom rezultatu u utakmici sa Ahmatom – rekao je Vazura.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button