BIHRUKOMET

Banjalučani na noge, šampioni vas trebaju da zajedno zaustavite otimanje njihove imovine!

Rukometni klub Borac uz podršku ostalih sportskih kolektiva iz grada na Vrbasu 23. januara organizuje proteste koji za cilj imaju samo jedno – da pokažu da je volja većine jača od moći pojedinca koji ne bira načine da dođe do cilja.

U prethodnom periodu mnogo toga je napisano o borbi Velikana iz Platonove za atraktivan prostor u strogom centru Banjaluke koji je u njegovom vlasništvu još od 1984. godine. Iako za to imaju sve dokaze, počevši od građevinske i upotrebne dozvole, promjene namjene i projekat na ime kluba koji je prostor platio gradu Banjaluka 1985. godine, čak i original uplatnice… fizičko lice drznulo se da u sklopu kupovine zgrade onako usput “upiše” i 300 kvadrata u kojem se nalazi Mek tir pab.

Nizom nelegalnih i nelogičnih radnji to mu je i dozvoljeno, a odluka Okružnog suda da odbije žalbu RK Borac u sportskoj javnosti okarakterisana je kao sramna. Zato nema sumnje da će se 23. januara ispred platoa Narodnog pozorišta Republike Srpske okupiti i staro i mlado, rukometaši, rukometašice, ali i ostali sportisti, te običan narod koji će podržati “crveno-plave” u nastojanjima da odbrane imovinu.

– Ne dozvolimo otimanje imovine našem rukometnom velikanu! Imovina Borca je imovina našeg grada i naše Republike! To je imovina svih nas! Ne dopustimo da se bogati pojedinci, uz pomoć korumpiranih funkcionera, dodatno bogate na račun sporta! Ako se to danas dešava bivšem evropskom šampionu, sutra žrtva može biti bilo ko! Stop kriminalu i korupciji! Borac, to smo svi – naveli su Banjalučani u saopštenju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: weed delivery toronto
Back to top button