NEKATEGORISANO

OGLASILA SE ZVEZDA Zbog klikova ugrožena bezbednost našeg igrača i američkog državljanina

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se, nakon što je litvanski portal “Basketnews” objavio da će tražiti da se Hasan Martin kazni.

Martin se našao na udaru portala, pošto je prethodno stao u odbranu Fakunda Kampaca napisavši litvanskom novinara da ućuti “shut the fu*k up”.

On je to napisao, pošto je Ritas Visnauskas napisao kako se pretjeruje u kampanji “free facu”, te da Kampaco nije zatvorenik i da će zaigrati kada mu bude dozvoljeno.

Martinu se to nije svidjelo, poslao je poruku novinaru, a onda je “Basketnews” zatražio da se Martin kazni zbog, kako kažu, prijetnji.

Povodom svega oglasila se i Zvezda:

– Ne vidimo zašto je stav našeg igrača i podrška saigraču kao odgovor na tvit da je sve oko akcije FreeFacu ’blamantno’ razlog da nam se otvorenim pismom ’targetira’ igrač u litvanskim medijima. To što ima svoj stav, koji mu nije nametnuo niko iz kuba, ne znači da treba da se vodi kampanja protiv njega, kao i da ’BasketNews’ traži klikove i ugrožava bezbednost našeg igrača i američkog državljanina – stoji u dopisu Zvezde poslatom Evroligi.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button