EVROPAKOŠARKA

Polonara objasnio zašto nije obukao dres Zvezde

Italijanski reprezentativac Akile Polonara nedavno je pojačao litvanski Žalgiris, ali je prije toga postojala informacija u medijima da je srpski šampion Crvena zvezda zainteresovan za usluge krilnog centra. Gostujući u podkastu „Bekdor“ (Backdoor) Italijan je pojasnio da saradnja nije ugovorena zbog zabrane registracije novih igrače, usljed koje za Zvezdu u Evroligi još nije debitovao Fakundo Kampaco.

Polonara je sezonu započeo u Anadolu Efesa, ali nije pružao dobre partije u timu Ergina Atamana i ubrzo je izgubio mesto u rotaciji prvaka Evrope.

– Bio sam blizu da ugovorim saradnju sa Virtusom iz Bolonje ovog ljeta, a potom i tokom januara, ali nisu se ispunili uslovi da se sve završi. Niko nije kriv za to, situacija mora da bude prava, ali nažalost nije je bilo ovog puta. Neki ljudi vjeruju da ja ne želim da idem u Virtus, ali to nije istina. Vidjećemo šta će se dešavati u budućnosti. Što se tiče Crvene zvezde, ja imam odličan odnos sa trenerom Ivanovićem, pričao sam sa klubom, ali zbog njihove zabrane registracije novih igrača transfer nije bio okončan.

Polonara je u prethodnoj sezoni bio igrač Fenerbahčea, koji je predvodio Aleksandar Đorđević, a najbolje partije pružao je u dresu Baskonije u periodu 2019-2021. godine. Prethodno je nastupao i za Teramo, Vareze, Ređo Emiliju i Sasari.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: click for more info
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button