BIHRUKOMET

Snažna poruka pred proteste: Tajkuni, sve što ostavite djeci biće ukaljani obrazi! VIDEO

Tačno 24 časa ostala su do protest koji organizuje RK Borac u borbi za svoj prostorije koje gusarskim činom pokušava da otme jedno fizičko lice, a u tome, kako stvari stoje, ima pomoć notara, sudstva, tužilaštva…

Zarad lične koristi izvjesni Nebojša Torbica prekršio je sve etičke kodekse ne birajući sredstva da stigne do cilja – atratktivnog prostora veličine 250 kvadrata u strogom centru Banjaluke. Ni zakon i papirologija koja nedvosmisleno dokazuje u čijem vlasništvu je prostor u Srpskoj ulici nisu mu bili prepreka. Očigledno je u svom pohodu imao saveznike čija imena će sutra biti pročitana na Trgu Krajine, a sve pod plaštom priče „da nešto ostavi svojoj djeci“.

Od kirikje koju banjalučkom velikanu plaća zakupac (Mek tir pab) koristi ima više od 150 polaznika škole rukometa „crveno-plavih“ koji tajne ovog sporta uče potpuno besplatno! Zato Banjalučani poručuju tajkunu da će jeino što u ovom slučaju mođe ostaviti djeci su prljavi obrazi i sramota jer se namjerio na ono što je od opšteg interesa i od čega korist ima na stotine članova kluba.

Prema najavama i pulsu građana Banjaluke sutra će se na platou ispred Narodnog pozorišta (14.30) okupiti više stotina onih koji žele da poruče da pojedinac, koliko god bio moćan i drzak, ne može i ne smije da pobijedi nekadašnjeg evropskog šampiona za koga kuca na desetine hiljada srca Banjalučana, ali i ljudi širom bivše Jugoslavije i svijeta.

Brojne legende, klubovi iz Banjaluke, ai i cijele Republike Srpske, Rukometni savez RS i druge organizacije podržale su RK Borac.

U prilogu je i video koji su napravili “Lešinari”, a koji objašnjava proces toka otimanja imovine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button