FUDBAL

PIKSI ZADOVOLJAN Ima igrača za A tim

Selektor Srbije Dragan Stojković zadovoljan je igrom i pobjedom nad selekcijom Sjedinjenih Američkih Država u prijateljskom meču odigranom u Los Anđelesu.

Srbija je rano u četvrtak ujutru po srednjoevropskom vremenu savladala selekciju SAD sa 2:1.

– Utisci su su veoma pozitivni, ne samo zbog rezultata i pobede, koja je uvek važna. Mislim da su fudbaleri ostavili dobar utisak. Ne bi trebalo da zaboravimo su igrači na ovaj meč stigli iz priprema, a imali smo i dug put do Los Anđelesa. Imali smo samo tri treninga, koje smo iskoristili da uigramo tim i da neke taktičke stvari sprovedemo u delo. Čestitam igračima na velikoj borbenosti. Mislim da su momci pokazali kolektivni duh i zadovoljan sam što smo na kraju pobedili – rekao je Stojković za zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Selektor Srbije je istakao da je vidio dosta pozitivnih stvari na ovoj utakmici.

– Ima tu igrača koji će se u skoroj budućnosti izboriti za svoj status u A reprezentaciji Srbije. Bilo je dosta lepih akcija i šansi koje smo imali na utakmici. Bilo bi tragedija da nismo pobedili. Kada se sve sabere, momci su dobro uradili posao i to je za mene najveća satisfakcija. Uspeli su da shvate neke ideje koje smo želeli da pokažemo na terenu i na kraju se to isplatilo. Jedna lepa uspomena za igrače, debi iz snova za njih i podstrek da dobro treniraju i da sačekaju svoju šansu – kazao je selektor Srbije.

Stojković je naveo da očekuje da će Srbija nastaviti sa dobrim rezultatima u ovoj godini.

– Još jednom čestitam igračima na pobedi, velikoj borbenosti i na svemu što su pokazali. To je put kojim moraju da idu. Počeli smo 2023. godinu pobedom, a nadam se da ćemo je i pobedom završiti – zaključio je Stojković.

Srbija će 24. marta u Beogradu igrati protiv Litvanije u prvom kolu kvalifikacija za EP 2024. godine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: join illuminati
  2. Povratni ping: w8888
Back to top button