ATPGRAND SLAMTENIS

Emocije preplavile šampiona: Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković bio je vrlo emotivan tokom pobjedničkog govora nakon što je osvojio desetu titulu u Melbnurnu, a 22- ukupno u karijeri.

Prvo je čestitao Stefanosu Cicipasu.

– Moram da kažem da sam dirnur Stefanosovim iječima. Veliko ti hvala na divnim riječima. Na terenu smo neustrašivi rivali, ali to ne znači da ne treba da s epoštujemo i da priznajemo trud svakog protivmnika. Ja tvoj priznajem, imaš mnogo vremena ispred sebe, mnogo više od mene. Ovo definitivno nije tvoje posljednje finale – rekao je Đoković uz poređenje Srbije i Grčke kao malih zemalja koje imaju koga da gledaju i čemu da se nadaju u tenisu.

– Nikada nemojte da odustajete od svojih snova.

Zatim se zahvalio publici i organizatorima.

Kakvo putovanje za porodicu, tim i za mene. Ništa ne shvatam zdravo za gotovo, znam da ponekad tolerišete neke najgore strane mog karaktera. Cijenim ljude i podršku koju dobijam – rekao je Đoković, a potopm se nasmijanom Goranu Ivaniševiću zahvalio na svemu.

Moram da kađem da je ovo bio najizazovniji turnir u životu, dodao je Đoković.

– Nisam igrao prošle godine. Želim da zahvalim svim ljudima koji su učinili da se opet lijepo osjećam u Australiji. Trudim se da se uštinem i da živim ovakve trenutke. Samo moj tim i porodica znaju kroz šta smo prošli kroz posljednjih četiri, pet sedmica i ovo je vjerovatno moja najveća pobjeda u karijeri – istakao je srpski as. (Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button