EVROPSKE LIGEFUDBAL

Meridian ima najbolju ponudu: Kladi se koliko će Džeko imati šuteva u derbiju i profitiraj uz najveće kvote!

Nekoliko velikih derbija je na programu liga petice danas, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu igara.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian daje 100% bonusa + 100 spinova na prvu uplatu. Uz drugu uplatu stiže 150% bonusa + 150 poklon spinova, a za treću uplatu čak 250% bonusa + 250 besplatnih spinova.

INTER – MILAN – 1 (2.05) X (3.50) 2 (3.75)

Inter je uspio da napravi preokret protiv Cremonesea prošle sedmice, međutim utisak je da izabranici Simonea Inzaghija ne igraju u skladu sa svojim potencijalom. Scudetto izgleda kao nemoguća misija u ovom trenutku, ali pobjeda u derbiju bi makar promijenila raspoloženje i donijela veliki naboj pred osminu finala Lige šampiona i okršaje sa Portom.

Milan u jako lošem raspoloženju dočekuje veliki derbi 21. kola Serije A. Osvojili su samo dva boda u posljednja četiri kola, uz dva debakla protiv Lazija i Sassuola. Stefano Pioli se nalazi u najtežoj situaciji od trenutka kada je preuzeo Rossonere i dobar rezultat protiv Intera je neophodan. Ukoliko se on ne dogodi, neće biti senzacija ako rukovodstvo kluba odluči i da napravi neke promjene.

Izostanci:

Inter: Marcelo Brozović (upitan)

Milan: Mike Maignan (povreda), Alessandro Florenzi (povreda), Zlatan Ibrahimović (povreda), Ismael Benacer (upitan), Fikayo Tomori (upitan), Sergino Dest (upitan)

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Po dvije pobjede Intera i Milan, uz jedan neriješen ishod.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu igara za klađenje.

Samo u ovoj kladionici možete da se kladite na to koliko će neki igrač imati šuteva ka golu ili u okvir gola, a u ponudi se nalazi i mogućnost tipovanja na broj asistencija ili broj uklizavanja.

Za “Derby della Madonnina” u ponudi se nalaze svi igrači iz obje ekipe, a mi ćemo izdvojiti samo neke interesantne opcije za klađenje:

Hakan Čalhanoglu – 1+ asistencija na utakmici (3.50)
Olivier Giroud – 1+ asistencija na utakmici (4.00)
Edin Džeko – 3+ šuteva ka golu (1.40)
Rafael Leao – 3+ šuteva ka golu (1.85)
Rade Krunić – 1+ šuteva u okvir u gola (5.00)
Nicolo Barella – 1+ šuteva u okvir gola (2.50)
Denzel Dumfries – 2+ uklizavanja na utakmici (2.50)
Charles De Ketelaere – 2+ uklizavanja na utakmici (2.50)

TOTTENHAM – MANCHESTER CITY – 1 (4.30) X (4.00) 2 (1.80)

Pobjedom protiv Fulhama, Tottenham je prekinuo seriju loših rezultata u Premijer ligi. Njihov cilj je da završe unutar top 4 i tako se izbore za nastup u Ligi šampiona, međutim to neće biti nimalo lagan zadatak. U ovom derbiju kola, velika je vjerovatnoća da pored aut linije neće biti Antonio Conte koji je podvrgnut lakšoj hirurškoj operaciji zbog upale žućnog mjehura.

Manchester City ne odustaje od borbe za titulu. Arsenal ima lijepu prednost na tabeli, ali dvije loše utakmice “Tobdžija” bi u potpunosti sve promijenile. “Građani” moraju da pobjeđuju iz kola u kolo i tako čekaju kiks glavnog konkurenta. Tim Pepa Guardiole je prije dvije sedmice u zaostalom kolu preokrenuo 0:2 zaostatak protiv Tottenhama i sada se nadaju novoj pobjedi.

Izostanci:

Tottenham: Richarlison (povreda)

Manchester City: svi igrači su na raspolaganju

Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri pobjede Manchester Citya, dva trijumfa Tottenhama.

Manchester City je apsolutni favorit, što zbog nedavne pobjede protiv Tottenhama, što zbog situacije sa trenerom “Spursa”. Ukoliko vjerujete da će “Građani” ostvariti trijumf, Meridian u svojoj ponudi ima igru “Trodupla opklada” pomoću koje možete profitirati.

Kvota 1.75 na pobjedu Manchester Citya je više nego solidna, ali ako se odlučite za troduplu opkladu (kombinacija ishoda sa brojem ili rasponom golova u oba poluvremena), možete zaraditi mnogo više.

Sa pobjedom Manchester Citya, možete kombinovati čak 81 različitu troduplu opkladu, a mi ćemo izdvojiti tri najinteresantnije:

2&I 0-2&II 0-3 (pobjeda Man. Citya, 0-2 gola u prvom i 0-3 gola u drugom poluvremenu) – 1.95
2&I 1-3&II 1-3 (pobjeda Man. Citya, 1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.95
2&I 1-2&II 2+ (pobjeda Man. Citya, 1-2 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 4.75

Na terenima liga petice biće još nekoliko derbija danas. Niko Kovač će sa Wolfsburgom pokušati da nanese još jedan udarac svom bivšem klubu, međutim ako smatrate da će Bayern trijumfovati u derbiju 19. kola Bundeslige, kvota na dvojku je 1.65!

Najzanimljiviji meč u Ligi 1 odigraće Marseille i Nice. Tim Igora Tudora nije iskoristio novi kiks PSG-a prošlog vikenda, a da bi ostali u trci za šampionsku titulu, moraju slaviti na “Velodromu”. Pobjeda domaćina se “plaća” kvotom 1.75.

Zanimljivo će biti i u La Ligi gdje Barcelona i Real Madrid nastavljaju svoju trku za prvaka države. “Kraljevski klub” gostuje Mallorci, dok Sevilla putuje u Kataloniju. Posjetite Meridian, pronađite igru za sebe i profitirajte uz najveće kvote na planeti.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

11 Comments

  1. Povratni ping: guns for sale
  2. Ocekujem iznenadjenje na mecu Inter-Milan, mogao bi Milan uzeti pobjedu

  3. Primamljive kvote al na golove jedino se nesto pogodi a odlicne kvote.

Back to top button