FUDBAL

Barselona došla po Zvezdinog bisera – otac potvrdio Terzićeve riječi

Generalni direktor Crvene zvezde objavio je da je Crvena zvezda dobila ponudu Barselone za Stefana Mitrovića, a potom je to potvrdio i igračev otac.

Terzić je najprije istakao da pristižu brojne milionske ponude za krilnog napadača, a da je najzvučnije ime upravo Barselona.

– Stefan Mitrović je na spisku želja Barselone u letnjem prelaznom roku. Imali smo nedavno konkretne ponude od tri velika kluba za njega. U pitanju su cifre od kojih se zavrti u glavi. Nismo prihvatili jer je on u julu i avgustu prošle godine igrao za Radnički i Crvenu zvezdu, a po pravilima FIFA igrač u jednoj godini može da promeni tri kluba, ali da igra samo za dva. Nismo ga prodali samo zbog toga, jer ne bi mogao da nastupi za taj klub. Za Stefana imamo veliko interesovanje i odbili smo ponude od šest miliona evra – rekao je Terzić za “Republiku”.

Potom se na istu temu oglasio i otac Stefana Mitrovića koji je putem Tvitera objavio da zaista postoji interesovanje Barselone.

– Kao otac moram da kažem da je Barselona zaista u kontaktima sa nama, isto kao i još nekoliko velikih klubova – napisao je Ivan Mitrović.

Stefan je u Ljutice Bogdana stigao iz niškog Radničkog, odigrao je do sada 26 utakmica i postigao pet golova uz tri asistencije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button