ATPTENIS

ĐOKOVIĆ DANAS PRED MEDIJIMA Da li će otkriti sve?

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković obratiće se danas medijima na terenu “TC Novak”.

Đoković je trebalo da se obrati na konferenciji predviđenoj za 13 časova, ali je ona pomjerena na 14 časova.

Đoković će prvi put odgovarati na pitanja novinara po povratku iz Melburna i osvajanja jubilarne desete titule na Australijan openu, a uoči postavljanja apsolutnog rekorda od 377. nedjelja na prvom mestu.

Jedna od tema mogla bi da bude i povreda koju je doživio na Australijan openu, a koja je pod velom sumnje teniske javnosti.

– Razmišljao sam u ove dve nedelje da li hoću da pričam javno o tome. Odlučio sam da želim, Objaviču u narendih nekoliko dana i objasniti podrobnije šta smo sve prošli. Pre dve godine se slična situacija dogodila, ljudi i dalje sumnjaju, ismevaju. Osećam potrebu da pokažem i dokažem neke stvari. ne zbog njih, nego zbog sebe. Neki komentari i izjave se ponavljaju i to mi malo smeta. To ćete saznati za koji dan. Sama činjenica da nisam trenirao između mečeva govori da sam imao nešto… Jer da je to toliko bilo malo i neznatno, verovatno bih imao treninge između mečeva. Nikad nisam imao u životu ovakvu situacija da baš nijednom nisam trenirao – najavio je u janaru Đoković.

Takođe, očekuje se da javnost dobije odgovor hoće li učestvovati na turniru u Dubaiju, kao i na mastersima u SAD – Indijan Velsu i Majamiju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button