EVROPAKOŠARKA

ATAMAN O NAVIJAČIMA ZVEZDE Sramota za sport i Evroligu

Ergin Ataman, trener Anadolu Efesa, govorio je o navijačima Crvene zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde i dalje su u igri za plej-of Evrolige i u srijedu uveče su ubjedljivo pobijedili aktuelnog šampiona Evrope, Anadolu Efes.

Trener Efesa Ergin Ataman isključen je sa utakmice zbog dvije tehničke greške, plus je jedna dosuđena klupi, a nakon susreta je imao šta da kaže o Zvezdinim navijačima.

– Utakmica protiv Makabija je za nas najvažnija u borbi za plej-of. I pored odsustva bitnih igrača, imamo šansu da pobijedimo u vrhunskoj atmosferi koju će prirediti naši navijači i dati nam motivaciju. Još jednom, razumijem ljepotu navijanja u fer pleju koji pokazuje svu ljepotu ovog sporta. Uvrede koje sam dobio od navijača Crvene zvezde tokom čitave utakmice u Beogradu su sramota za sport i Evroligu – rekao je Ataman.

Košarkaši Anadolu Efesa trenutno imaju utakmicu manje (jedna nije odigrana zbog zemljotresa u Turskoj) i skor 13 pobjeda i 13 poraza.

U petak od 18 časova i 30 minuta u Istanbulu dočekuju Makabi u 28. kolu Evrolige, a ljude u Srbiji će meč posebno zanimati jer se Partizan i Crvena zvezde bore za Top 8 i ova dva rivala su im direktni konkurenti.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button