NEKATEGORISANO

Meridian slavi rođendan: Osvoji Samsung S21 ili keš

Meridian slavi 21. rođendan i poziva te na zabavu koja će trajati 21 dan! Na kraju promocije deset najsrećnijih odnijeće baš moćne poklone!

Meridianov divan dan je u znaku broja 21! Veličanstvena promocija povodom značajnog jubileja regionalnog lidera u igrama na sreću trajaće od 18. marta do 7. aprila. 

Najuporniji igrač s rođendanske žurke odlazi s moćnim Samsung Galaxy S21 pametnim telefonom, a preostalih devet srećnika podijeliće poslasticu vrijednu 850 KM. U kešu! 

Još nemaš nalog? Šta čekaš? Registracija je jednostavna, a MERIDIAN POKLANJA 300 BESPLATNIH SPINOVA I 100% SPORT BONUSA.

REGISTRUJ SE OVDJE!

Igrač koji do 7. aprila odigra najviše tiketa na sajtu meridianbet.ba ili na uplatnom mjestu, sa minimalnom uplatom 5 KM po tiketu, pobjednik je promocije.

Na tiketu moraju da se nađu minimalno tri para, a najmanja kvota po paru mora biti 1.5. 

Rang-lista igrača utvrđuje se prema ukupnom broju odigranih tiketa, šampion, kao i preostali dobitnici, biće proglašeni 8. aprila. 

I dok prvoplasirani bude uživao u moćnom novom gadžetu, viceprvak će keš račun podebljati za 500 KM, trećeplasirani dobija 200 KM, a keš nagrade dobiće i igrači od 4. do 10. mjesta.  

Osim fantastičnim promocijama i brojnim drugih iznenađenjima za igrače, Meridian se može pohvaliti da je kladionica sa najvećim kvotama i najraznovrsnijom ponudom igara u regionu.

Meridianu divan dan – vama pokloni! 

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

10 Comments

  1. Odlicne nagrade, promocija traje do aprila valjda cu nesto dobiti

  2. Dobre su nagrade, vrijedi igrati pa sta bude, mozda mi se posreci

  3. Dobra promocija, svakako se igra tako da vrijedi ucestovati

  4. Odlicna promocija, sa prejednostavnim uslovima i brutalnim nagradama!

  5. Stvarno ste se potrudili oko nagrada i nadam se da ce telefon biti u mojim rukama!

Back to top button