EVROPSKE LIGEFUDBAL

Turčin odbio rukovanje sa Tadićem: Nije htio ni da ga pogleda VIDEO

Dva dana nakon “Klasikera”, u Holandiji se još uvijek se priča o pobjedi Fejenorda nad Ajaksom, ali i o situaciji neposredno pred početak utakmice.

Prilikom tradicionalnog pozdrava kapitena sa sudijama uoči starta meča, na centru su se našli arbitar Dani Makeli, kao i Dušan Tadić sa jedne, odnosno, Orkun Kokču sa druge strane.

Turski reprezentativac je odlučio da se ne rukuje sa Srbinom, čak ne želevši da ga pogleda u oči.

Razlog je taj jer je Tadić još prošlog mjeseca odbio da nosi kapitensku traku u znak podrške stradalima u zemljotresu u Turskoj.

Iako je čitav tim Ajaksa tada nosio majice podrške, čak i donirao novac od prodatih dresova, to nije bilo dovoljno Kokčuu.

Očigledno je imao neke svoje razloge zbog čega je “insistirao” na traci, ali Tadić jednostavno nije želio da je ponese, kao što nije na Mundijalu u Kataru nosio dugine boje oko ruke, u jeku pritisaka sa svih strana da kapiteni reprezentacija to učine.

U nastavku možete vidjeti da je Tadić neko vrijeme čekao Kokčua da se rukuju, a kada je shvatio da Turčin to ne želi, udaljio se.

Tadić je bio strijelac za Ajaks u tom meču, ali je kasnije Fejenord preokretom došao do trijumfa 3:2 i velike prednost od šest bodova na vrhu tabele.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=03&dd=21&nav_id=2306248
Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: psilocybin treatment
Back to top button