ATPTENISWTA

“Đoković mi je spasao karijeru”

Rumunska teniserka Andrea Prisakariju otkrila je kako je Novak Đoković jedan od razloga zašto se i dalje bavi tenisom.

Prisakariju je gostovala u podkastu “Match Point Canada” kada je izjavila da joj je srpski teniser inspiracija.

– Jedan je od rijetkih koji zaista pomaže teniserima iz Srbije. Zapravo ih sponzoriše. Nevjerovatno je šta radi, nemam riječi da ga opišem. Čak je i meni mnogo puta meni spasio karijeru svih ovih godina – izjavila je Prisakariju.

Istakla je i kako smatra da je Đoković najbolji teniser svih vremena.

– Kada sam bila junior tražila sam njegove snimke na Jutjubu, samo sam gledala i zaspala uz njegov glas u sobi. Budila sam se zbog toga i opet iznova gledala snimke. Definitivno je nevjerovatan. Svaki dan me inspiriše, on je moj, šampion, broj jedan. Odrasla sam gledajući njega, živa je legenda i za mene je ispred svih – zaključila je Prisakariju.

Međutim, tu nije bio kraj. Njeni hvalospjevi na račun Đokovića su naveli jednog od njenih pratioca da je pita da li je zaljubljena u njega.

– Isuse, da li je ovo pitanje stvarno? Ovaj čovek me je u suštini “odgajao”, odrasla sam gledajući ga na TV-u. Zar ne možemo da cijenimo druge ljude ovih dana samo zato što možemo? On je moja inspiracija, nisam zaljubljena ili tako nešto. To je jednostavno divljenje njegovim radom – odgovorila je Prisakariju i stavila tačku na tu temu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button