EVROPAKOŠARKA

U INAT ŠPANCIMA Objavljena fotografija Egzumove povrede FOTO

Javnost je dobila na uvid izgled povređenog prsta košarkaša Partizana Dantea Egzuma.

Prethodnih dana španski mediji su žestoko “prozivali” Egzuma i Partizan da su lažirali njegovu povredu nakon što ga je rvačkim zahvatom na parket bacio igrač Real Madrida Geršon Jabusele.

Egzum je doživio povredu tetiva prsta stopala, ali je uspio da se oporavi dovoljno da nastupi u utorak u trećem meču plej-of serije (2-1).

Poslije meča u kojem je Egzum igrao uprkos bolovima i postigao 11 poena (4/6 dva, 0/2 tri), trener Željko Obradović je najavio da će klub objaviti fotografije koje će pokazati da Australijanac ništa nije izmislio.

Najveći problem je predstavljao veliki hematom koji se stvorio na prstu koji je bio izuzetno bolan i zbog toga je Egzum morao na štakama prvobitno da se kreće, a prema nezvaničnim saznanjima, stradala je tetiva koja daje mobilnost prstu stopala.

Egzum će i u srijedu imati novu turu terapije pošto je povreda daleko od sanirane jer Australijanac i dalje ima bolove pri hodanju i pokretu stopala, prenosi “Mozzartsport”.

Partizan ima trening u sredu uveče, a četvrtak od 20.30 igra četvrti meč serije sa Realom.

Ako pobijede, crno-beli će se plasirati na Fajnal-for Evrolige (19-21. maj), a ukoliko izgube, igraće se “majstorica” u Madridu 9. maja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
  2. Povratni ping: pmma cristal,
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button