EVROPAKOŠARKA

PAPAPETRU PRED REAL Spremni smo

Košarkaš Partizana Janis Papapetru istakao je pred peti meč sa Realom da je atmosfera u ekipi odlična.

Crno-beli u srijedu od 21 čas gostuju Realu u odlučujućem meču za plasman na Fajnal-for Evrolige.

– Atmosfera je zaista sjajna, bez obzira na dva uzastopna poraza u Beogradu, tužni smo zbog toga, ali to je sve prošlost i došli smo ovde da damo sve od sebe – rekao je košarkaš crno-belih.

– Ovo je dugačka serija. Očekujemo veliku borbu na košarkaškom terenu i mislim da smo spremni – rekao je Papapetru i dodao da atmosfera nije narušena uprkos dva uzastopna poraza u beogradskoj Areni:

– Slična je atmosfera kao i prvog dana. Uživamo zajedno. Ovo je sjajna grupa igrača, uživamo u svakom trenutku. Polako smo došli do ovog trenutka ali se nadamo da ovo nije kraj.

Povratnik na teren biće Kevin Panter, koji je propustio prethodne dvije utakmice zbog suspenzije nakon koju je incidenta na utakmici broj dva u Madridu.

– On je kapiten. On je lider ovog tima. Sjajan primer daje svima i na terenu je mnogo važan za sve nas – rekao je grčki košarkaš i dodao da je svaka utakmica u ovoj plej-of seriji bila drugačija:

– Prvu utakmicu smo dobili na krilima Kevina. U drugoj smo kontrolisali celu utakmicu. Nakon toga smo izgubili dve utakmice kod kuće. Uglavnom na svom terenu igramo sjajno. Mislim da je svaka utakmica drugačija, i ova će biti. Bez obzira u kojoj hali igramo, moramo da izađemo na teren i da damo sve od sebe – zaključio je Papapetru.

Odlučujuća peta utakmica na programu je u srijedu od 21 čas u Vizink centru.

Pobjednik ovog duela igraće na Fajnal-foru Evrolige u Kaunasu koji je na programu od 19. do 21. maja, a rival u polufinalu je Barselona.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button