ATPTENIS

NAKON ŠTO MU JE UKRAO AUTOMOBIL Kirjos se povrijedio u potjeri za razbojnikom

Nije u pitanju operisano koljeno kako je isprva rečeno, već stopalo, koje mu je stradalo u adrenalinskoj jurnjavi za čovjekom koji mu je pred kućom oteo automobile.

Njegov agent je potvrdio ovu verziju priče, prenose strani mediji.

Ranije ovog mjeseca Kirjosova majka se našla na meti razbojnika koji joj je uz prijetnju pištoljem oteo automobil pred kućom u Kanberi i pobjegao.

Agent igrača Daniel Horsfol izjavio je da se Kirjos povrijedio tokom adrenalinske jurnjave prouzrokovane činjenicom da su mu isprepadali majku i ukrali automobil.

– U incidentu koji se dogodio 1. maja naoružani napadač im je bio pred kućom. Zbog svega što se dogodilo Nik je u nekom trenutku negdje, ne zna ni on kako, povrijedio lijevo stopalo – potvrdio je Horsfol i dodao:

– Praktično, to ga je unazadilo dvije i po nedjelje od planiranog programa da se vrati na teren za šta smo mislili da će biti na Grend Slemu.

Australijski mediji su prenijeli da je muškarac za kojeg se vjeruje da je izvršio pljačku uhapšen ubrzo potom u Kanberi. Policiji je pomoć u pronalaženju razbojnika pružio upravo Kirjos koji je preko svoje aplikacije sve vrijeme imao na dlanu kretanje automobila.

U svoj toj žurbi da se kola pronađu Kirjos je negde udario nogu, u tom trenutku zbog naleta adrenalina nije ni osjetio, ali je kasnije osjetio bol zbog kojeg nije u mogućnosti da trenira.

– Ne može da trenira jer mu se bol javi svaki put kada obuje patiku. Njegovo koljeno je, što se nas tiče, u sjajnom stanju, opercija je protekla u najboljem redu. Fizički se osjeća odlično, na visokom je nivou i taman kada smo došli na posljednji stadijum totalne rehabilitacije (koljena) i vraćanja u formu, desio se ovaj nevjerovatan incident – rekao je agent igrača.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button