EVROPSKE LIGEFUDBAL

Ekspertski tiket dana: “Kečevi” u La Ligi vode do profita

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje. U ovom članku pročitajte ekspertski tiket dana za koji su korištene kvote upravo iz Meridiana.
Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 35 KM bonusa dobrodošlice bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klađenje dobijaš i 20 KM kazino bonusa. Registruj se – i to je sve.

BRIGHTON – MANCHESTER CITY – 2
Kvota: 1.80
Po prvi put u svojoj istoriji Brighton će igrati evropsko takmičenje naredne sezone. “Galebovi” su osigurali nastup u grunoj fazi Lige Evrope s obzirom da imaju superiorniju gol razliku u odnosu na Aston Villu i okršaj sa Manchester Cityem će biti najbolja moguća prilika da se oproste od domaćih navijača u jednom pravom spektaklu.
Iako je Arsenal imao prednost skoro čitavu sezonu, Manchester City je osvojio Premijer ligu po peti put u zadnjih šest godina. Tim Pepa Guardiole igra najljepši fudbal u Evropi, a za manje od mjesec dana će imati šansu i da osvoje Ligu šampiona. To bi zaokružilo fenomenalan posao koji je španski trener uradio na Ostrvu otkad je stigao.
Izostanci:
Brighton: Adam Lallana (povreda), Tariq Lamptey (povreda), Solomon March (povreda), Robert Sanchez (povreda), Jeremy Sarmiento (povreda)
Manchester City: Nathan Ake (povreda)
Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Četiri pobjede Manchester Citya, uz jedan trijumf Brightona.
Obrazloženje prognoze: Iako ovaj meč nema rezultatski značaj za “Građane”, učiniće sve što mogu da ostanu u najboljoj formi do finala Lige šampiona. Guardiola je rotirao dosta protiv Southamptona i za očekivati je da ovaj put vidimo najbolje igrače od samog početka utakmice.

BETIS – GETAFE – 1
Kvota: 2.05
Manuel Pellegrini je stabilizovao Betis od trenutka kada je stigao u ovaj klub. Ponovo su zeleno-bijeli izborili izlaz u Evropu, ali želja svih u klubu je da to bude Liga Evrope, a ne Liga konferencija. Imaju šest bodova više od prvog pratioca (Athletic Bilbao) i trijumf u ovom kolu bi mogao okončati trku sa Baskijcima.
Getafe vodi grčevitu borbu za opstanak. Proteklog vikenda su propustili ogromnu šansu da se odmaknu od opasne zone. Igrali su na svom terenu protiv odavno prežaljenog Elchea, ali su odigrali samo skromnih 1:1. Nova šansa za bodovima je večeras, međutim i protivnik je neuporedivo kvalitetniji.
Izostanci:
Betis: Nabil Fekir (povreda), Victor Ruiz (povreda)
Getafe: svi igrači su na raspolaganju
Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri puta je slavio Betis, jednom je bilo neriješeno, a jednom je kao pobjednik izašao Getafe.
Obrazloženje prognoze: Betis je kvalitetom dosta iznad Getafea. Imaju šansu da na svom terenu izbore plasman u grupnu fazu Lige Evrope i realno je da to i ostvare. Što se tiče ekipe iz predgrađa Madrida, njihova šansa za opstanak će biti u duelima sa Osasunom i Valladolidom.

VILLARREAL – CADIZ – 1
Kvota: 1.60
Villarreal je ušao u seriju odličnih rezultata. Osvojili su 13 od mogućih 15 bodova u zadnjih pet kola, ali nisu imali sreće proteklog vikenda. Real Sociedad je savladao Barcelonu, te su tako ostali na pet bodova više od “Žute podmornice”.
Cadiz je u petak odradio možda i ključan posao u borbi za opstanak u La Ligi. Pobijedili su Valladolid sa 2:0, te sada imaju tri boda više i bolji međusobni skor od direktnog konkurenta. Zahvaljujući tome, dosta rasterećeniji ulaze u završnicu šampionata.
Izostanci:
Villarreal: Francis Coquelin (povreda), Jose Luis Morales (povreda), Raul Albiol (upitan)
Cadiz: Brian Ocampo (povreda), Roger Marti (povreda), Alex Fernandez (upitan), Victor Chust (upitan)
Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri puta je bilo neriješeno, dok su po jednom trijumfovali Villarreal i Cadiz.
Obrazloženje prognoze: Villarreal i dalje vjeruje da može završi na četvrtom mjestu i tako se izboriti za Ligu šampiona naredne sezone. Očekujemo da rutinski savladaju Cadiz na svom terenu. U odličnoj su formi i nema razloga da ne nastave sa žetvom bodova.
Meridianov tiket dana:
Brighton – Manchester City – 2
Betis – Getafe – 1
Villarreal – Cadiz – 1
Ukupna kvota: 5.90
Meridian nastavlja da impresionira kvalitetom usluga i rješenjima koja korisnicima garantuju nezaboravno iskustvo. Ekskluzivno, samo Meridian igračima dostupan je virtuelni novčanik LOVA, novi način uplate depozita i ISPLATE dobitaka, 24 sata, sedam dana u sedmici.
Uz aplikaciju LOVA nema čekanja, nema gubljenja dragocjenog vremena – uplati depozit ili isplati dobitak u bilo koje doba dana, sedam dana u sedmici. Sigurno, jednostavno i brzo rješenje za obavljanje svih transakcija sada je dostupno i tebi u Android i iOS prodavnici.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

6 Comments

Back to top button