EVROPSKE LIGEFUDBAL

Igraj u Meridianu: Najveće kvote i najraznovrsnija ponuda za klađenje

Lige petice su ušle u svoju završnu fazu kada se odlučuju putnici u evropska takmičenja, ali i timovi koji ispadaju iz takmičenja, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
Takođe, uživajte u najboljoj vikend zabavi koju pruža Meridian. Specijalna promocija namijenjena baš svim igračima donosi revolucionarnih 50% bonusa na prvu uplatu.
VIKEND REVOLUCIJA završava danas u ponoć! Sasvim dovoljno vremena da uplatite depozit – vaučerima KLIKER / xBon ili karticom i vaš saldo biće veći za 50%.

JUVENTUS – MILAN – 1 (2.40) X (3.40) 2 (3.05)
Već nekoliko mjeseci, o Juventusu se mnogo više priča zbog stvari van terena nego onih na njemu. Sud je ponovo oduzeo bodove Bianconerima, a uslijedio je i debakl na gostovanju kod Empolija. Sve to ih je bacilo na sedmu poziciju, sa skoro nikakvim šansama da se izbore za nastup u Ligi šampiona naredne sezone.
Kazna koju je dobio Juventus, najviše je pogodovala Milanu. Oni su skočili na četvrto mjesto Serie A i nadaju da će tu i ostati. Biće im dovoljna i samo pobjeda protiv Verone u posljednjem kolu, međutim nema dileme da Rossoneri stižu u Torino da već sada završe posao. Na taj način bi se ova sezona mogla okarakterisati uspješnom.
Izostanci:
Juventus: Paul Pogba (povreda), Leonardo Bonucci (povreda), Nicolo Fagioli (povreda), Mattia De Sciglio (povreda)
Milan: Zlatan Ibrahimović (povreda), Ismael Bennacer (upitan), Ante Rebić (upitan)
Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Dva puta je trijumfovao Milan, dva puta je bilo neriješeno, a jednom je slavio Juventus.
Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.
“Kombinacija golova” je igra koja vam daje mogućnost da kombinujete broj ili raspon golova u oba poluvremena, uz fantastične kvote.
Čak 81 različita kombinatorika se može pronaći u ponudi, a mi izdvajamo četiri:
I 1-3&II 1-3 (1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) – 2.10
I 1+&II 1-2 (najmanje jedan gol u prvom i 1-2 gola u drugom poluvremenu) – 2.30
I 0-1&II 2+ (0-1 gola u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 3.10
I 1+&II 2+ (najmanje jedan gol u prvom i najmanje dva gola u drugom poluvremenu) – 3.40

LEICESTER – WEST HAM – 1 (2.00) X (3.85) 2 (3.60)
Osvajač Premijer lige iz 2016. godine je pred ispadanjem u Championship. Samo je jedan način da se izvuku i ne zavise sami od sebe. Prvo je potrebno da ostvare trijumf protiv West Hama, a potom i da Everton ne savlada Bournemouth na svom terenu.
West Ham je dugo plesao na ivici zone ispadanja, ali su izabranici Davida Moyesa pronašli najbolju formu u posljednja dva mjeseca sezone. Ne samo da su izborili opstanak u domaćem prvenstvu, nego su stigli do finala Lige konferencija gdje će odmjeriti snage sa Fiorentinom.
Izostanci:
Leicester: Danny Ward (povreda), James Justin (povreda), Caglar Soyuncu (upitan), Kiernan Dewsbury-Hall (upitan)
West Ham: Gianluca Scamacca (povreda)
Međusobni skor u zadnjih pet mečeva: Tri pobjede West Hama, jedan trijumf Leicestera i jedan neriješen ishod.
“Dupla sigurica” je igra koju možete pronaći samo u ponudi Meridiana. Dovoljno je da se desi jedan od dva navedena scenarija i tip će biti pogođen.
Mnogo je različitih “duplih sigurica” u ponudi za utakmicu Leicester-West Ham, a mi izdvajamo tri:
1 ili 4+ (pobjeda Leicestera ili najmanje četiri gola na meču) – 1.50
IGG ili IIGG (oba tima daju gol u prvom ili oba tima daju gol u drugom poluvremenu) – 1.75
X ili I2+ (neriješeno ili najmanje dva gola u prvom poluvremenu) – 1.85
Ako i dalje nemate nalog, nema problema. Svega par minuta je potrebno da se registrujete, a sve nove igrače kladionica MERIDIAN ČASTI SA 35 KM bonusa dobrodošlice bez rizika: Pored 15 KM bonusa za klađenje dobijaš i 20 KM kazino bonusa. Registruj se – i to je sve.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

Back to top button