EVROPSKE LIGEFUDBALREGIONTRANSFERI

VRANJEŠ O DOLASKU U PARTIZAN Grb koji nosim na dresu je svetinja

Fudbaleri Partizana bi mogli da dobiju prvo pojačanje za narednu sezonu u vidu Ognjena Vranješa.

Velika prašina se podigla zbog ovog eventualnog dolaska u redove crno-belih, navijači su na utakmici iznijeli svoj stav gde su bili protiv dolaska Vranješa u klub.

Razlog je taj što je Vranješ u svojoj karijeri igrao za Crvenu zvezdu i što je davnim komentarima stao na žulj navijačima crno-belih.

Doskorašnji fudbaler Hataja je za Kurir rekao da se vodi isključivo sportskim motivima kada je prihvatio ponudu crno-belih.

– Od malena sam učen da kao sportista poštujem svakog protivnika, igrača i klub. Time sam se vodio kroz svoju fudbalsku karijeru. Na terenu sam, za svaki klub čije sam boje branio, uvijek davao sve od sebe, ne štedeći se, znajući da je grb koji nosim na dresu svetinja za navijače koji ga vole. Za Partizan i navijače tog kluba, nikada nisam rekao ružnu riječ. Uvijek sam imao poštovanje za klub koji je velikan ovdašnjeg fudbala, sa tradicijom i rezultatima koji su duboko prožeti kroz istoriju srpskog i evropskog fudbala – rekao je Vranješ.

Iskusni štoper bi uskoro mogao da potpiše ugovor i tako postane prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu.

– Moj motiv da uđem u pregovore sa Partizan je isključivo sportski i fudbalski. Želim da pomognem klubu da ponovo bude ono što jeste i da, zajedno sa navijačima, vratimo pobjedničke dane u Humsku ulicu. Ne zanimaju me politika, raznorazne struje, spinovanja i igre van terena. Moja jedina želja je da, ako dođem u Partizan, na terenu dam sve od sebe za pobjede i borbu za trofeje. Ništa drugo me ne zanima – zaključio je Ognjen Vranješ.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button